Droevig bericht!

Op Maandag 6 maart 2023 is Harrie Raaijmakers komen te overlijden. Harrie was  beheerder van deze site en vulde deze met artikelen. Hiervoor heeft hij uren in archieven doorgebracht, sprak met getuigen, verzamelde informatie bij nabestaanden en smolt de gevonden informatie samen tot artikelen voor deze site of voor de boeken die hij publiceerde. Harrie absorbeerde en deelde  informatie. Gevraagd naar zijn drijfveer en interesse was het antwoord redelijk simpel: ik heb zelf de oorlog meegemaakt.
Helaas is er een einde gekomen aan het grasduinen in archieven en de praatjes aan de keukentafel. Hiermee stokt dus de de stroom aan “nieuwe” informatie en publicaties. Op dit moment bestaat er bij de nazaten van Harrie nog niet de behoefte of belangstelling om het stokje over te nemen. Omdat er de dag na Harrie’s overlijden een vraag van twee scholieren kwam, kan het zijn dat we die vraag zo goed mogelijk gaan beantwoorden en wie weet wordt er dan wel een zaadje gezaaid in vruchtbare grond….
Voor nu danken we u namens Harrie voor uw belangstelling en uw bezoek(en) aan deze site en misschien, heeeeeel misschien dat de toorts toch ooit over genomen gaat worden.

Met vriendelijke groeten,

De kinderen Raaijmakers

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »